Frisse Lucht
Daltonstraat 11
1704 SX Heerhugowaard
T: 072-5404011
F: 072-5404600
info@frisselucht.nl
Openingstijden
ma t/m vr07.30-16.30 uur
zagesloten
zogesloten
top

Verwarming

 

De temperatuur in een ruimte bepaalt voor een groot gedeelte de mate waarin iemand zich wel of niet behaaglijk voelt. De cv-installatie reguleert die temperatuur en we mogen verwachten dat de cv-installatie precies doet wat we willen.

Met de HR ketels van Frisse Lucht kiest u voor een professionele en energiebesparende oplossing van uw verwarmingsvraagstuk. Er kan een onderverdeling gemaakt worden in HR100 (vanaf 90%), HR104 (vanaf 94%) en HR107 (vanaf 96%). Besparingen ten opzichte van een verouderde of slecht functionerende ketel kunnen oplopen tot enkele honderden euro's per jaar.

 

Heeft u een winkel waarbij de deur altijd openstaat of regelmatig open/dicht gaat? Dan is het plaatsen van een luchtgordijn een prima oplossing om de ingang van uw zaak laagdrempelig te houden en bovendien een kostenbesparende oplossing. Wij leveren diverse soorten luchtgordijnen: elektrisch, cv gevoed of middels een luchtwarmtepomp hetgeen ook icm airconditioning toegepast kan worden.

De beste oplossing voor een verwarmingsvraagstuk hangt af van meerdere factoren. Frisse Lucht kan u deze factoren voor u in kaart brengen en u verder uitgebreid informeren.

Contact opnemen »

 

Warmtepompsystemen

Warmtepompsystemen worden almeer toegepast vanwege het lage energieverbruik. Wij leveren systemen die kunnen verwarmen, koelen en ventileren waarbij de mogelijkheden voor subsidie optimaal benut worden.

 

 AANBIEDING

Wilt u rustig werken of slapen? NU superstille Daikin airco voor uw kantoor of slaapkamer vanaf € 1485,- inclusief montage én alle materialen. Dus geen verrassingen achteraf!