Frisse Lucht
Daltonstraat 11
1704 SX Heerhugowaard
T: 072-5404011
F: 072-5404600
info@frisselucht.nl
Openingstijden
ma t/m vr07.30-16.30 uur
zagesloten
zogesloten
top

Over Frisse Lucht

 

Frisse Lucht is sinds 1994 specialist op gebied van klimaatbeheersing voor bedrijven en particulieren. Met 13 vaste medewerkers in dienst, waaronder een eigen, vaste groep servicemonteurs, biedt Frisse Lucht een leveringsprogramma waarmee het volledig vertrouwd is. Hierdoor kan aan iedere klimaatwens, in elke situatie, voortvarend en met verstand van zaken invulling worden gegeven.

Niet alleen de vakkundige installatie (STEK-erkend) is vanzelfsprekend, ook staat Frisse Lucht altijd klaar met zijn snelle en vertrouwde service bij onderhoud en reparatie. Deze betrouwbaarheid vormt het fundament waarop Frisse Lucht is gegroeid en waarop het zich onderscheidt in de markt.

 

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Frisse Lucht is:

 

'Wij werken liever aan een duurzame en betrouwbare relatie dan te scoren met een snelle installatie. Daarmee stellen we het advies icm de klantwensen centraal om dit als basis voor een langdurige relatie te waarborgen.'

 

Frisse Lucht neemt Botairco over:

Eind oktober 2010 is Botairco BV spijtig genoeg failliet verklaard. Door een samenloop van omstandigheden kon de BV zijn betalingsverplichtingen niet meer nakomen. Frisse Lucht heeft na overleg met de curator het klantenbestand overgenomen en de onderhoudscontracten in eigendom verkregen. Tevens hebben wij een aantal gecertificeerde monteurs van het bedrijf (voor Botairco relaties vertrouwde gezichten) aangenomen. Voor de relaties van Botairco verandert er in die zin dus nauwelijks iets. Sterker nog zij hebben nu hun onderhoudscontract lopen bij een partij die meer kan bieden zoals een eigen CV afdeling en door een grotere en financieel zeer gezonde onderneming kunnen de klanten profiteren van de kennis van een grotere groep ervaren medewerkers op een breder vlak in de vakgebieden airconditioning, luchtbehandeling en verwarming. De administratie alsmede de binnendienst zal vanuit het bestaande kantoor in Alkmaar geregeld worden. Mocht u vragen hebben omtrent deze ontwikkeling of een afspraak willen maken om nader kennis te maken dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Voor een impressie van Botairco kunt u kijken op: www.botairco.nl

 

Frisse Lucht neemt Keeman Techniek over:

In november 2009 heeft Frisse Lucht de activiteiten en het personeel van Keeman Techniek BV overgenomen. Door deze overname is onze dienstverlening uitgebreid en kunnen wij u naast de klimaattechnische oplossingen ook van dienst zijn met de diverse loodgieterswerkzaamheden zoals: riool, gas, koud- en warmwater, sanitair en kranen. Hiermee is onze personele bezetting gelijk uitgebreid met 4 ervaren loodgieters zodat wij u met een compleet ervaren team van dienst kunnen zijn. Indien u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen dan nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

Warmtepompsystemen

Warmtepompsystemen worden almeer toegepast vanwege het lage energieverbruik. Wij leveren systemen die kunnen verwarmen, koelen en ventileren waarbij de mogelijkheden voor subsidie optimaal benut worden.

 

 AANBIEDING

Wilt u rustig werken of slapen? NU superstille Daikin airco voor uw kantoor of slaapkamer vanaf € 1485,- inclusief montage én alle materialen. Dus geen verrassingen achteraf!