Frisse Lucht
Daltonstraat 11
1704 SX Heerhugowaard
T: 072-5404011
F: 072-5404600
info@frisselucht.nl
Openingstijden
ma t/m vr07.30-16.30 uur
zagesloten
zogesloten
top

Luchtbehandeling

 

Ook zo'n behoefte aan Frisse Lucht?

Iedereen heeft behoefte aan frisse lucht, maar lucht is vaak verontreinigd. Niet alleen buiten, ook binnen! Thuis en op de werkvloer worden we geconfronteerd met pollen, stof, bacteriën, virussen, roet en andere stoffen en dampen, die bij natuurlijke- en werkprocessen vrijkomen. Te denken valt dan aan situaties in vele restaurants, kantines, rookruimtes, scholen, kopieerruimtes of kinderdagverblijven.

Dit binnenklimaat met verontreinigde lucht is slecht voor de gezondheid, voor de sfeer en voor de omgeving en deze vervuilingen zijn met een airconditioninginstallatie niet te bestrijden. Hoog tijd om Frisse Lucht in te schakelen om de lucht binnen uw woon- of werkomgeving te zuiveren of te zorgen voor een goede ventilatie.

Contact opnemen »

 

Warmtepompsystemen

Warmtepompsystemen worden almeer toegepast vanwege het lage energieverbruik. Wij leveren systemen die kunnen verwarmen, koelen en ventileren waarbij de mogelijkheden voor subsidie optimaal benut worden.

 

 AANBIEDING

Wilt u rustig werken of slapen? NU superstille Daikin airco voor uw kantoor of slaapkamer vanaf € 1485,- inclusief montage én alle materialen. Dus geen verrassingen achteraf!