Frisse Lucht
Daltonstraat 11
1704 SX Heerhugowaard
T: 072-5404011
F: 072-5404600
info@frisselucht.nl
Openingstijden
ma t/m vr07.30-16.30 uur
zagesloten
zogesloten
top

Airconditioning

 

"Een goed kantoorklimaat verhoogt de arbeidsproductiviteit met tien tot vijftien procent en drukt het ziekteverzuim met een kwart. Dat blijkt uit onderzoek van SenterNovem, een agentschap dat voor de overheid innovatie en duurzaamheid stimuleert."

 

Bron: www.fnv.nl

Bovenstaande bericht is een van de vele voorbeelden die het belang aangeven van een gezond binnenklimaat. Dat geldt overigens niet alleen voor kantoren en bedrijven, maar ook voor thuis.

De vraag is welke rol Airconditioning kan spelen in het licht van een gezond binnenklimaat.
Airconditioning koelt of verwarmt de lucht (wanneer er een warmtepomp is geïnstalleerd), filtert en zuivert de lucht en kan de lucht van de ruimte ontvochtigen.

Airconditioning is daardoor veel meer dan een luxe artikel, het is bewuste keuze op basis van gezondheid- en efficiencyoverwegingen.

 

Warmtepompsystemen

Warmtepompsystemen worden almeer toegepast vanwege het lage energieverbruik. Wij leveren systemen die kunnen verwarmen, koelen en ventileren waarbij de mogelijkheden voor subsidie optimaal benut worden.

 

 AANBIEDING

Wilt u rustig werken of slapen? NU superstille Daikin airco voor uw kantoor of slaapkamer vanaf € 1485,- inclusief montage én alle materialen. Dus geen verrassingen achteraf!